Ett företags redovisning är så mycket mer än siffror. Redovisningen är det språk som beskriver en verksamhet i kronor och ören. Regelverket är gediget, och dessutom vilar ju företagets beskattning på just dess redovisning.

Vi på Especto har lång och bred erfarenhet av såväl löpande redovisning som bokslut, koncernredovisning, årsredovisning, omstruktureringar och fusioner. Kanske behöver ni hjälp att välja bland redovisningsregelverk och vill veta mer om fördelar och nackdelar med att tillämpa K2 respektive K3. Especto följer givetvis REKO – regelverket för redovisningskonsulter.

Behöver ni hjälp med att få till periodiserade månadsbokslut eller önskar ett stöd till er egen bokslutsprocess så finns vi till hands.

För bokföring jobbar vi med de webbaserade tjänsterna Fortnox och Visma e-bokföring (e-conomic läggs ned den 30 juni 2017). För att upprätta bokslut och årsredovisningar använder vi oss av programvaror från Wolters Kluwer (f.d. Norstedts).

Prislista:

600 kr/tim för löpande redovisning
800 kr/tim för bokslut
800 kr/tim för årsredovisning

Självklart lämnar vi en offert med en uppskattning på det totala arvodet.  Kontakta oss gärna via e-post eller telefon, så stämmer vi träff för att höra mer om ert företag och om hur vi kan stödja er!