Especto är Norrköpings nyaste revisions- och redovisningsbyrå – en lokal byrå med inriktning mot ägarledda företag. Vi erbjuder tjänster inom revision, redovisning, skatt och konsultationer inom det mesta som rör företag och företagande. Våra ledord är Enkelt, Tydligt och Transparent. För oss betyder det att vi inte krånglar till det i onödan, att vi har en tydlig prisbild och att vi är transparenta och talar om vad vi gör och varför. Vi har en ambition att ligga i framkant när det gäller modern teknologi för att på så vis kapa onödiga arbetsmoment och få mer tid till dig som kund. Läs gärna mer om våra tjänster!

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev – vi kommer inom kort att lansera fler spännande nyheter som ska göra det ännu enklare att vara kund hos Especto.

Ola Jakobsson

Ola Jakobsson
Ägare och auktoriserad revisor

Jag har arbetat som revisor sedan 2001 och började min revisorsbana på Joelssons Revisionsbyrå AB. Bara ett år senare köptes företaget upp av Ernst & Young AB – numera EY – där jag varit verksam sedan 2002, till och med den sista april 2015 då jag startade Especto AB. Under min karriär har jag arbetat med bolag av alla tänkbara former och storlekar; allt från enskilda firmor till internationella koncerner och private equtiybolag. Mitt hjärta klappar dock starkast för fåmansföretaget och dess ägare. Jag är själv uppvuxen i en företagarfamilj och vet att företaget är mer en familjemedlem än något annat. En av mina tre bröder driver numera bolaget som tillhört vår far och farfar. Intresset för företag och ekonomi har alltid funnits hos mig och nu har entreprenören inom mig blommat ut för att ge Norrköping en ny revisionsbyrå.

För att komma i kontakt med Ola maila till ola.jakobsson@especto.se eller ring 0723-319428.

Vill du skicka ett brev gör du det till

Especto AB
Box 3047
600 03 Norrköping

Är du sugen på en kopp kaffe eller bara vill se hur vi har det på kontoret är du välkommen till Zinkgatan 2, vid Ingelsta i Norrköping!