Especto är Norrköpings nyaste revisions- och redovisningsbyrå – en lokal byrå med inriktning mot ägarledda företag. Vi erbjuder tjänster inom revision, redovisning, skatt och konsultationer inom det mesta som rör företag och företagande. Våra ledord är Enkelt, Tydligt och Transparent. För oss betyder det att vi inte krånglar till det i onödan, att vi har en tydlig prisbild och att vi är transparenta och talar om vad vi gör och varför. Vi har en ambition att ligga i framkant när det gäller modern teknologi för att på så vis kapa onödiga arbetsmoment och få mer tid till dig som kund. Läs gärna mer om våra tjänster!

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev – vi kommer inom kort att lansera fler spännande nyheter som ska göra det ännu enklare att vara kund hos Especto.

Ola Jakobsson
Ägare och auktoriserad revisor

Jag har arbetat som revisor sedan 2001 och började min revisorsbana på Joelssons Revisionsbyrå AB. Bara ett år senare köptes företaget upp av Ernst & Young AB – numera EY – där jag varit verksam sedan 2002, till och med den sista april 2015 då jag startade Especto AB. Under min karriär har jag arbetat med bolag av alla tänkbara former och storlekar; allt från enskilda firmor till internationella koncerner och private equtiybolag. Mitt hjärta klappar dock starkast för fåmansföretaget och dess ägare. Jag är själv uppvuxen i en företagarfamilj och vet att företaget är mer en familjemedlem än något annat.  Intresset för företag och ekonomi har alltid funnits hos mig och den 1 maj 2015 fick entreprenören inom mig blomma ut för att ge Norrköping en ny revisionsbyrå.

För att komma i kontakt med Ola maila till ola.jakobsson@especto.se eller ring 0723-319428.

Mathilda Flyxén
Ägare och auktoriserad redovisningskonsult

Jag har arbetat med redovisning och ekonomi sedan 1995 då jag började på Laser Tool i Valdemarsvik AB. Tanken var att jag skulle jobba där ett litet tag innan jag skulle ta tag i mina studier men jag tyckte det var så roligt och i takt med att koncernen växte så fick jag allt mer utmanande uppgifter. Efter Laser Tool så arbetade jag  cirka ett år på Anatomic Sitt AB innan jag 2007 började på Ernst & Young AB, numera EY. Där arbetade jag fram tills jag började på Especto AB augusti 2015 och gick in som delägare februari 2016. Jag arbetar som redovisningskonsult vilket innebär allt inom redovisning såsom bokslut, upprätta årsredovisningar och koncernredovisningar, deklarationer, bokföring, fusioner m.m. Mina starka sidor är att jag är envis och aldrig ger mig för att ge kunderna korrekta räkenskaper vilket också har lett till att jag skrev och klarade redovisningskonsultexamen 2017. Mitt intresse för redovisning har, trots många år i branschen, bara växt sig större.

För att komma i kontakt med Mathilda maila till mathilda.flyxen@especto.se eller ring 0705-151473

Malin Randahl
Redovisningskonsult

Malin Randahl började på Especto sommaren 2016. Malin arbetar främst med löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Malin arbetar även till viss del med revisioner.

Malin är civilekonom och har studerat på Linköpings Universitet.

För att komma i kontakt med Malin maila till malin.randahl@especto.se eller ring 0723-319429

Aldijana Dzeko
Redovisningskonsult

Aldijana arbetar som redovisningskonsult hos Especto sedan 27 augusti 2018. Hon arbetar till största delen med löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer för företag.

Aldijana har läst till Affärsinriktad redovisningsekonom på Affärshögskolan i Linköping och har gjort sin LIA (Lärande i arbete) hos oss på Especto.

Innan Aldijana började på Especto har hon arbetat många år inom Guldfynd som säljare och senare som butikschef.

Vill ni komma i kontakt med Aldijana så maila aldijana.dzeko@especto.se eller ring 0737-234623